Квазар Ф3

Тарас

Участник
Доброго!Десь на таренах Укр.Пошти з доставкою в населений пункт,фз.Купував у Павлова 7700гр.Спробую.Можливо стане до вподоби.Корпус блоку на фото прикладаю.

Тарас

Участник
Фото

Вкладення

• image (1) [Ширина 1024 Висота 768].jpg
    image (1) [Ширина 1024 Висота 768].jpg
    70.9 Кб · Перегляди: 5
  • image (2) [Ширина 1024 Висота 768].jpg
    image (2) [Ширина 1024 Висота 768].jpg
    34.9 Кб · Перегляди: 5
  • image (3) [Ширина 1024 Висота 768].jpg
    image (3) [Ширина 1024 Висота 768].jpg
    66.2 Кб · Перегляди: 6
  • image (4) [Ширина 1024 Висота 768].jpg
    image (4) [Ширина 1024 Висота 768].jpg
    85.8 Кб · Перегляди: 6
  • image [Ширина 1024 Висота 768].jpg
    image [Ширина 1024 Висота 768].jpg
    42.2 Кб · Перегляди: 6

OlegD

Админ
Команда форуму
ну, що сказати? Зовнішній вигляд - на відмінно!
А там - побачимо!
Розповісте потім, Тарасе.. Будемо чекати.

Тарас

Участник

ОПИС​

Металошукач новий та повністю настроенний, не потребує особливих навичок, розбиреться навіть новачок. Власного виготовлення, від майстра - Олександра Павлова.

Блок металошукача Квазар Ф3/Quasar F3 зібраний на платі від Ozzi.

Вбудована зарядка на модулі ip2326 з індукційним балансиром (аккумулятори не портрібно виймати з блоку для зарядки).

Комплектуючі якісні, перед пайкою всі перевіряються. Двоступенева ручна пайка.
Заводська наклейка, фарба не стирається та не вигорає.
Блок керування має захист від неправильного підключення елементів живлення.

Двухчастотний армований датчик DD28х26 в литому корпусі, частоти 9/18 та 11/24 кГц на вибір.

Гарантія 1 рік, післягарантійне обслуговування.

Комплектація:
- Блок управління
- Двухчастотний пошуковий датчик
- 3-х секційна штанга
- 2 акумулятори 18650 ємністю 2700+ мАч.
- Шнур micro-usb на заряду та перепрошивки.
- Запасна кришка батарейного відсіку.
- Чохол на блок.
- Феррит.
Також можливо замовити Квазар Арм, Фортуна S,L та МД для розмінування

OlegD

Админ
Команда форуму
Ну, то , як то кажуть? - хай щастить з новим прибором у пошуку !
Гарних знахідок !

Тарас

Участник
Доброго!Перші кроки з приладом.Ф3.Тільки позитив.Ємоції теплі.Робота стабільна.Гнучкі налаштування всіх функцій.Чутливість тобіш глибина більші чим навіть заявлені(Залежать ще від вибору місця пошуку.)На чистому глибше на засміченому мільше.За цим фунціоналом слідкує настройка фільтрів.Настройка на грунт чудово працює,що в автоматі що в ручну.Недоліків нема.Прилад сподобався!

Останнє редагування:
Якщо прилад працює стабільно і робота подобається, то не обов'язков його розбирати, можна тільки нашкодити.

OlegD

Админ
Команда форуму
Якщо прилад працює стабільно і робота подобається, то не обов'язков його розбирати, можна тільки нашкодити.
Якщо прилад зібраний не ідіотом ( а воно видно що це саме так і є ) , то нічого такому приладу в жодному разі від тієї однієї зайвої розбірки не станеться.
А якщо від однієї розбірки щось працюватиме ( у когось... , я не за цей конкретний випадок кажу ) не так, як до факту розбірки, то це привод задати собі питання: "навіщо я купив це лайно?"

OlegD

Админ
Команда форуму
Дуже гарний прилад, Тарасе. Я гадаю, що Ви зовсім не прорахувались. Вірне рішення було придбати.
Зібраний гарно. То видно по світлинах.

Тарас

Участник
Якщо прилад зібраний не ідіотом ( а воно видно що це саме так і є ) , то нічого такому приладу в жодному разі від тієї однієї зайвої розбірки не станеться.
А якщо від однієї розбірки щось працюватиме ( у когось... , я не за цей конкретний випадок кажу ) не так, як до факту розбірки, то це привод задати собі питання: "навіщо я купив це лайно?"
Прилад зібрано і працює належним чином.:)

Тарас

Участник
Доброго!Сьогодні зганяв на нове поле.В розвідку з Квазаром Ф3.Поле мокре.Тому що весь час росту кукурудзи поливалось.Грунт гуляв як хотів.На автоматі.Але працював на підстройку і знахідки можна було легко визначати на чорні і кольорові.Знахідки показали що прилад працює досконало.Особливо сподобалось в приладі налаштування порогу чутливості.там його можна опускати на 0.50 та 0.25 значення.При роботі на цих значеннях чути навіть фон ефіру.Радио каналів не чув,але шум ефіру чутно .:).Скажу ще раз ,що налаштування під грунт працює досконало -чітко, що в автоматі ,що в ручну, що на автоматі онлайн. Катушка 28 діам.та 11/25кНц.Ходив по траві,від ударів спрацювань не виникало.

OlegD

Админ
Команда форуму
чути навіть фон ефіру.Радио каналів не чув,але шум ефіру чутно .
ну так це недолік, а не наслідок великої чуйки...
Фон етеру лізе крізь ФМ-модулятор, а не завдяки вхідному тракту приладу і обробці основного сигналу...
Там би Ви взагалі ніколи нічого не почули... А ось ФМ... да... - слухайте музику... ))))) Жартую..
P.S. Я так розумію, що не дуже агрно налаштований фільтр , або Ви не дуже відстроїлись від сусідніх ФМ-станцій..
Скоріш останнє...

Останнє редагування:

Тарас

Участник
Фон етеру лізе скрізь ФМ-модулятор, а не завдяки вхідному тракту приладу і обробці основного сигналу...
Там би Ви взагалі ніколи нічого не почули... А ось ФМ... да... - слухайте музику... ))))) Жартую..
P.S. Я так розумію, що не дуже агрно налаштований фільтр , або Ви не дуже відстроїлись від сусідніх ФМ-станцій..
Скоріш останнє...
Доброго!Це настільки глибокий прилад,що ви собі навіть не уявляєте.Вчора довелось буття знову на тому самому полі.Так повитягував такі цілі що і говорити.Та мені здалось ,що це мало і здивувався,що їх мало.Але потім зустрів хлопців ,рибаків,які мені розповіли що це поле ретельно вихожувалось і вихожувалось місцевими та заїзжими камрадами.Говорили що навіть одночасно по десятьох приїжджали.Ось чому малувато знахідок було в мене.Прилад чудовий і всім раджу.А фон чуть- чуть чутний і цей фоник радує,тому що розумієш що ходиш на глибоких налаштуваннях приладу і при цьому хибних сигналів не виникає.Я такий прилад тільки уявляв.Слава Богу.

Вкладення

• CM230930-172747002.jpg
    CM230930-172747002.jpg
    918.1 Кб · Перегляди: 8
  • CM230930-172751003.jpg
    CM230930-172751003.jpg
    873.9 Кб · Перегляди: 8
  • CM230930-172742001.jpg
    CM230930-172742001.jpg
    1,021.8 Кб · Перегляди: 8

Тарас

Участник
Фон етеру лізе скрізь ФМ-модулятор, а не завдяки вхідному тракту приладу і обробці основного сигналу...
Скоріш останнє...
На рахунок ФМ модулятора.Я його ще навіть не випробовував.Це інше.Коли піднімаєш ток до сотні і опускаєш поріг до 0.50 чутно маленький фоник роботи приладу.І при цьому навіть інколи відмовляєшся докопувати цілі, бо бачиш що вони на метровій глибині.У мене колись був квазар арм,то він був глибочезним,але ф3 його перевершив на добрий порядок.Недоліків у приладі Квазар ф3 я не зустрічав.З фм-мом я не дуже люблю працювати тому що він додатково потребує живлення і швидше сідають акуми.Подобається з звичайними навушниками,провідними.То взагалі ренген.

Угорі