Квазар Ф3

Тарас

Участник
На рахунок ФМ модулятора.Я його ще навіть не випробовував.Це інше.Коли піднімаєш ток до сотні і опускаєш поріг до 0.50 чутно маленький фоник роботи приладу.І при цьому навіть інколи відмовляєшся докопувати цілі, бо бачиш що вони на метровій глибині.У мене колись був квазар арм,то він був глибочезним,але ф3 його перевершив на добрий порядок.Недоліків у приладі Квазар ф3 я не зустрічав.З фм-мом я не дуже люблю працювати тому що він додатково потребує живлення і швидше сідають акуми.Подобається з звичайними навушниками,провідними.То взагалі ренген.
Але глибочезні цілі я все ж буду старатись докопувати,А раптом клад!?

На рахунок ФМ модулятора.Я його ще навіть не випробовував.Це інше.Коли піднімаєш ток до сотні і опускаєш поріг до 0.50 чутно маленький фоник роботи приладу.І при цьому навіть інколи відмовляєшся докопувати цілі, бо бачиш що вони на метровій глибині.У мене колись був квазар арм,то він був глибочезним,але ф3 його перевершив на добрий порядок.Недоліків у приладі Квазар ф3 я не зустрічав.З фм-мом я не дуже люблю працювати тому що він додатково потребує живлення і швидше сідають акуми.Подобається з звичайними навушниками,провідними.То взагалі ренген.
fm модуль візьме ненше живлення ніж провідні навушники.

DillerUA

Участник
Ви мене оце так заінтригували, що візьму й собі зберу Ф3, а то лежать детальки в коробочці вже 2 роки і пилом припадають. А користуюся я зараз Фортуною L (є також Ф-S та Квазар АРМ, але ними не шукаю). Ярослав дуже вихваляв Фортуну і критикував Квазара. Можливо даремно.

Тарас

Участник
Ви мене оце так заінтригували, що візьму й собі зберу Ф3, а то лежать детальки в коробочці вже 2 роки і пилом припадають. А користуюся я зараз Фортуною L (є також Ф-S та Квазар АРМ, але ними не шукаю). Ярослав дуже вихваляв Фортуну і критикував Квазара. Можливо даремно.
Я ходив з фортунами різних майстрів.Фортуна ес і фортуна ель майже одинакові.по пошуковим якостям.Більш сподобалась еска,була від Озі .Ну там свої недоліки деякі характерні до особо мого приладу.Там було щось на подобі самозбудження.А може це від катушки було.Елька теж нормальна .Зараз квазар ф3 перший по рейтингу.Я коли ходив з ним то забував про все і хотілось ходить і ходить.До упору акумів.Дуже працьовитий і до того ж легенька штанга та катушка.Прилад з акумуляторами має вагу 1.300гр.!Не ходиш,А бігаєш.Раджу спробувати.І ще розумію що багато залежить від майстра.Які використовуються деталі та правильна пайка флюс,припой та так далі.Я он теж паяв еску так вона в мене з'їла грошей що можна було купити два прилади .Одне добре що краще навчився паяти.Успіхів.

Останнє редагування:

Тарас

Участник
Певен що даремно Ярослав критикував ф3.Поки сам не спробуєш на практиці,не зрозумієш прилад,не походиш з ним по різним грунтам ,то висновків не роби.

OlegD

Админ
Команда форуму
Нічого не хочу , як то кажуть, зайвого казати.., але... Невже ми з вами не розуміємо, що якщо людина зацікавлена у продажу ( тобто отриманні фінансової вигоди ) чогось одного, то вона зазвичай ( у 99.9% випадків ) буде вихвалювати те, що продає, а все решта буде ну як найменш невілювати? Ну, наприклад, я то розумію дуже уявно.
Квазар - дуже гарний прилад. Я б сказав так - у Квазара значно більш потенціалу, аніж у всій лінійці Фортун разом взятих.
І, повірте мені, я то кажу не на порожньому місці...

Останнє редагування:

Тарас

Участник
Нічого не хочу , як то кажуть, зайвого казати.., але... Невже ми з вами не розуміємо, що якщо людина зацікавлена у продажу ( тобто отриманні фінансової вигоди ) чогось одного, то вона зазвичай ( у 99.9% випадків ) буде вихвалювати те, що продає, а все решта буде ну як найменш невілювати. Ну, наприклад, я то розумію дуже уявно.
Квазар - дуже гарний прилад. Я б сказав так - у Квазара значно більш потенціалу, аніж у всій лінійці Фортун разом взятих.
І, повірте мені, я то кажу не на порожньому місці...
Ми не зацікавлені особи і тому можемо бачити об"ективно.Тоді коли Ви писали що фортуна вам не зайшла,то я сумнівався в вірності сказаного.Подумав що Ви мало з нею ходили і тому подібне.І потім писали що квазар більш до вподоби ,я недовірчиво ставився до цих слів,але зараз бачу що ви повністю праві в ставленні до приладу Ф3.

OlegD

Админ
Команда форуму
просто я знаю як працює один прилад і другий... отже маю можливості порівнювати їх роботу, як то кажуть, внутрішньо...
І ще раз підтверджу свою думку - Квазар багато вигіднійший та спроможнійший з точки зору реалізації пошукових функцій аніж аналогова Фортуна любої масті.
І ще одне... Якби у мене була мета якось показати якийсь з приладів в поганому вигляді, то як думаєте став би я розробляти плату для такого пристрою? Навіщо? Подумайте...
Відповідь дуже проста - був чисто аматорський ( з точки зору пошуковця ) інтерес до приладу, якого в тебе ще не було, але який ти міг би зробити у свою, так би мовити, колекцію... Ну зробив то і зробив...
До речі скажу таку деталь ...
З моєї колекції знайдених монет та різних цінностей десь відсотків 95...97 належать саме Квазару.
Справедливості заради, відмічу, що і пошуком я в цей момент ( коли була вже Фортуна ) не так активно займався завдяки браку часу.
Але є те, що є... І щоб мені хто не казав я знаю як працює Квазар і як працюють Фортуни. Усі без винятку.
Мій голос у кошик Квазару ! :)

Тарас

Участник
Так.Після фортуни я сьогодні назбирав багато різних кольорових сигналів квазаром.На сильно засміченому городі залізними гвіздочками.

Тарас

Участник
Переваги квазару,на моє бачення.:По перше глибочезний.По друге Грунт баланс працює чітко вірно.В третіх гнучке налаштування порогу чутливості.Коротше це дуже багато потрібно описувати і всі плюси.Просто скажу. Прилад квазар ф3- мрія пошуківця.І ще у виконанні і доробками майстра Олександра Павлова.

Значить мені здалося.
Заміряв живлення блока, з увімкненим fm трансмітером споживання піднялось на 18 ма, майже так як і з працюючим динаміком, а з провідними навушниками ток споживання майже не підіймається. З провідними навушниками заряду вистачить на довше.

Останнє редагування:

Тарас

Участник
Заміряв живлення блока, з увімкненим fm трансмітером споживання піднялось на 18 ма, майже так як і з працюючим динаміком, а з провідними навушниками ток споживання майже не підіймається. З провідними навушниками заряду вистачить на довше.
Дякую!

Угорі