Квазар Ф3

Тарас

Участник
куди не загружається, Тарасе ? Сюди?
Якщо Ви сюди намагаєтесть завантажувати відео, то воно і не будет заватажуватись.
Потрібно загрузити на Ютуб, а потім сюди скопіювати лише посилання на нього.
Саме так як зробив ось тут Квазар Ф3 шановний @EveRest

Да, і дуже дякуємо за Ваші тести. Заватажте будьласка. Впевнений, що такі незалежні тести корисні усім.
Зрозумів.Ок.Та там правда не дуже якісно,кустарщина.Та я для себе висновки вивів.

OlegD

Админ
Команда форуму
Глядячі саме на Ваші тести, @Тарас , чисто суб'єктивно звісно, ну я б с Фортуною пройшов мимо такої підзвучки цілі.
Чого не можу сказати про Квазар. Як на мене у Квазара ( повторюю - саме на цих , Вашіх тестах ) більш адекватна "кольорова" реакція на ціль. Не знаю..., може помиляюсь. Але я про свої відчуття кажу. З Фортуною ( як би попалася така озвука ) - пройшов би однозначно...
З Квазаром - ні. З Квазаром би навпаки - стовідсотково б копав.

Може у когось інші відчуття ? Не знаю... Але у мене саме такі...

Тарас

Участник
Глядячі саме на Ваші тести, @Тарас , чисто суб'єктивно звісно, ну я б с Фортуною пройшов мимо такої підзвучки цілі.
Чого не можу сказати про Квазар. Як на мене у Квазара ( повторюю - саме на цих , Вашіх тестах ) більш адекватна "кольорова" реакція на ціль. Не знаю..., може помиляюсь. Але я про свої відчуття кажу. З Фортуною ( як би попалася така озвука ) - пройшов би однозначно...
З Квазаром - ні. З Квазаром би навпаки - стовідсотково б копав.

Може у когось інші відчуття ? Не знаю... Але у мене саме такі...
Так,але я копаю подібні сигнали і навіть чорні,тому,що всякого може бути.Десь ви писали про катушки заточені під свої прилади.Так це правда,відчувається що не в своїй тарілці і не в тій руці ложка.До фортуни потрібна своя катушка.Та катушка квазарівська.Він з нею добре працює.

У Квазара Ф-3 є 4-та 5-та звукова схеми. В одній з них, чорні цілі з низьким ВДІ озвучуються як кольорові. Підійде для наконечників, коли сигнал на грані. У фортуни теж здається є подібне. Я так розумію тест на 25 кГц ,як прилади бачать ціль на 12 кГц, не перевіряли?

Тарас

Участник
У Квазара Ф-3 є 4-та 5-та звукова схеми. В одній з них, чорні цілі з низьким ВДІ озвучуються як кольорові. Підійде для наконечників, коли сигнал на грані. У фортуни теж здається є подібне. Я так розумію тест на 25 кГц ,як прилади бачать ціль на 12 кГц, не перевіряли?
Ні щось не подумав,спробувать.Ну 25кНг по насінню та подібному.А що таке модуляція?Щось я не розібрався досконало.І треш чомусь реагує так як і поява звуку сигналу в динаміку.Я так розумію ,що він повинен раніш за сигнал реагувати?Дякую.

Останнє редагування:

Тарас

Участник
Виїздив 30-того пошукать монет з ф3.Спочатку під"єднав катушку 7 кНг.Перероблену з нел торнадо.Вийшла 58 ма.Але прилад бачить з нею чудово по глибині.Та виявилося, що монет вона не знайшла.Тільки кусочки металеві,ну десь як сотка цвях.Вирішив під"єднати катушку з 25 кНг.і відразуж там де проходив раніш познаходив монети,два соліди срібні та ранні радянські.Не глибоко.Майже зверху.Наголошу що 7К Нг не бачили їх.По повітрю бачать ,а в грунті ні.

Модуляція (залежність гучності від рівня сигналу), у АРМа це волюм варіейшин, слабкі цілі може озвучувати тихо.
Threshold – фоновий звук. При позитивних значеннях звук присутній, якщо є ціль під катушкою, при негативних - якщо її немає. Можна виставляти як в плюс так і в мінус. Ці дві функції можна відчути тілько коли користуватися навушниками.

Тарас

Участник
В Фортуні бажано поставити налаштування "Shift sound" в -20. Тоді ви ніколи не будете пропускати металопластику, ґолд і корисну кованину.
Я так розумію ця функція рухає фазу.Бо показники вді змінюються в залежності від вибраного числа в налаштуванні.

Gorbachov

Активный
Я так розумію ця функція рухає фазу.Бо показники вді змінюються в залежності від вибраного числа в налаштуванні.
Ні, фазу вона не рухає. Просто заданий сектор в "-..." градусів буде озвучуватись не чорним, а кольоровим.

DillerUA

Участник
В Фортуні бажано поставити налаштування "Shift sound" в -20. Тоді ви ніколи не будете пропускати металопластику, ґолд і корисну кованину.
Виставив собі за вашою рекомендацією. Голду ще не знаходив))

Угорі