Ок.Мир Вам.ну, що сказати? Зовнішній вигляд - на відмінно!
А там - побачимо!
Розповісте потім, Тарасе.. Будемо чекати.
НавзаємОк.Мир Вам.
У добру путь.Ну, то , як то кажуть? - хай щастить з новим прибором у пошуку !
Гарних знахідок !
Якщо прилад зібраний не ідіотом ( а воно видно що це саме так і є ) , то нічого такому приладу в жодному разі від тієї однієї зайвої розбірки не станеться.Якщо прилад працює стабільно і робота подобається, то не обов'язков його розбирати, можна тільки нашкодити.
Прилад зібрано і працює належним чином.Якщо прилад зібраний не ідіотом ( а воно видно що це саме так і є ) , то нічого такому приладу в жодному разі від тієї однієї зайвої розбірки не станеться.
А якщо від однієї розбірки щось працюватиме ( у когось... , я не за цей конкретний випадок кажу ) не так, як до факту розбірки, то це привод задати собі питання: "навіщо я купив це лайно?"
На платі помістилось два варіанти ФМ модулятора, я так розумію?
ну так це недолік, а не наслідок великої чуйки...чути навіть фон ефіру.Радио каналів не чув,але шум ефіру чутно .
Доброго!Це настільки глибокий прилад,що ви собі навіть не уявляєте.Вчора довелось буття знову на тому самому полі.Так повитягував такі цілі що і говорити.Та мені здалось ,що це мало і здивувався,що їх мало.Але потім зустрів хлопців ,рибаків,які мені розповіли що це поле ретельно вихожувалось і вихожувалось місцевими та заїзжими камрадами.Говорили що навіть одночасно по десятьох приїжджали.Ось чому малувато знахідок було в мене.Прилад чудовий і всім раджу.А фон чуть- чуть чутний і цей фоник радує,тому що розумієш що ходиш на глибоких налаштуваннях приладу і при цьому хибних сигналів не виникає.Я такий прилад тільки уявляв.Слава Богу.ну так це недолік, а не наслідок великої чуйки...
Фон етеру лізе скрізь ФМ-модулятор, а не завдяки вхідному тракту приладу і обробці основного сигналу...
Там би Ви взагалі ніколи нічого не почули... А ось ФМ... да... - слухайте музику... ))))) Жартую..
P.S. Я так розумію, що не дуже агрно налаштований фільтр , або Ви не дуже відстроїлись від сусідніх ФМ-станцій..
Скоріш останнє...
На рахунок ФМ модулятора.Я його ще навіть не випробовував.Це інше.Коли піднімаєш ток до сотні і опускаєш поріг до 0.50 чутно маленький фоник роботи приладу.І при цьому навіть інколи відмовляєшся докопувати цілі, бо бачиш що вони на метровій глибині.У мене колись був квазар арм,то він був глибочезним,але ф3 його перевершив на добрий порядок.Недоліків у приладі Квазар ф3 я не зустрічав.З фм-мом я не дуже люблю працювати тому що він додатково потребує живлення і швидше сідають акуми.Подобається з звичайними навушниками,провідними.То взагалі ренген.ну так це недолік, а не наслідок великої чуйки...
Фон етеру лізе скрізь ФМ-модулятор, а не завдяки вхідному тракту приладу і обробці основного сигналу...
Там би Ви взагалі ніколи нічого не почули... А ось ФМ... да... - слухайте музику... ))))) Жартую..
P.S. Я так розумію, що не дуже агрно налаштований фільтр , або Ви не дуже відстроїлись від сусідніх ФМ-станцій..
Скоріш останнє...