Та нічого там особливого немає. Все стандартно. Шестижильні кабелі (два в екрані, два - ні).
Ну, то дивіться - Ваша справа...
Я прошу не фото датчиків ( бо воно мені ані про що не каже ), а саме СХЕМУ , по котрій Ви зібрали датчик, котрий викликав певні проблеми. При чому , я так розумію, при підключенні до Фортуни проблем майже ( чи зовсім ) немає, але на Ф3 вони є.
Тому я, виходячи зі здравого глузду розмірковую приблизно так...
" Є декілько головних, так би мовити, моментів, з причини котрих воно може вести себе так, як Ви це описуєте.
1. Не вірне функціінування підсилювача накачки , реалізованого на IRF7105 з оточенням.
2. Не вірне вимірювання саме на данній, конкретній платі Ф3 струму Тх з датчика.
3. Не вірна, або не зовсім коректна схема підключеного навантаження на підсилювач Тх ( тобто датчика ).
4. Не вірний або глючний алгоритм вимірювання струму Тх. Що праткично виключено. Верогідність - 0.01% ( може й меньше ).
Бажаючі зрозуміти з самого початку, я і попросив саме СХЕМУ датчика, а не фото. Фото для мене так... - краса ні про що. Схема - все!
Але... Ще раз наголошую - схема повинна бути дуже точною. Тобто повністю відповідати тому, що є в житті, а не приблизьно взята десь ... по типу "така як... "
P.S. Доречі, виконано бездаганно , як на мене... Красиво , акуратно...