Виготовлення електронного блоку Квазар F3.

DillerUA

Участник
Залишилося вирізати з оргскла захист для дисплея і можна випробовувати апарат:cool:

OlegD

Админ
Команда форуму
Ну, то побажаємо Вам успіхів у тому !
І чекаємо на коротенький огляд того випробування.

OlegD

Админ
Команда форуму
Дякую Вам за підказки!(y)
І я Вам дякую за таку активну позицію на форумі. Багато чого того, що Ви тут розповіли і поділилися проблемами, я впевнений 100 відсотково, комусь з камрадів знадобиться колись.

DillerUA

Участник
Вирізав з оргскла екран, але коли вклеював, то замацав дихлоретаном і довелося нове вирізати. Врешті все вдалося:
IMG_20240406_151813.jpg
IMG_20240406_151925.jpg
Далі, приклеїв наклейку, але вона приклеїла й кнопки. Вже думав, що доведеться ставити колпачки. Але придумав ноу-хау. Взяв з дироколу круглі папірці і наклеїв на тильну сторону наклейки навпроти кнопок. Цього виявилося замало, тому нарізав ще полос із паперу, на якому була наклейка і обліпив навколо кнопок. Тепер все гуд, включається і не залипає.
IMG_20240406_162758_1.jpg

IMG_20240406_162835.jpg
Ну що ж, пора в роботі випробувати.:ninja:

Доброго всім дня! Звертаюсь до Вас за допомогою, Знайомий віддав мені плату Квазар Ф3, трохи не допаяну. неможу ні де знайти монтажну схему, і які номінали компонентів треба, може є в когось інфа по цій платі? Заздалегідь дякую Всім хто відкликнувся!

Вкладення

• photo_5406979224683801295_y.jpg
    photo_5406979224683801295_y.jpg
    206.3 Кб · Перегляди: 11
  • photo_5406979224683801300_y.jpg
    photo_5406979224683801300_y.jpg
    106 Кб · Перегляди: 10
Останнє редагування:

Cara

Модератор
Команда форуму
Доброго дня. Навіщо вам схема?
На платі вказані всі номінали.

DillerUA

Участник
Доброго всім дня! Звертаюсь до Вас за допомогою, Знайомий віддав мені плату Квазар Ф3, трохи не допаяну. неможу ні де знайти монтажну схему, і які номінали компонентів треба, може є в когось інфа по цій платі? Заздалегідь дякую Всім хто відкликнувся!
Ось вам схема з сайту розробника:

Вкладення

• Quasar-F3_All.pdf
    210.7 Кб · Перегляди: 7

DillerUA

Участник
А ось схема віз Оззі (я по ній і робив і в нього комплектуючі брав):

Вкладення

• Quasar_F3_ver_1.2.pdf
    145.2 Кб · Перегляди: 8
Останнє редагування:
Всім велике дякую! А ще таке питання, де в Україні можно придбати дісплей необхідний?

OlegD

Админ
Команда форуму
Думаю, що зараз це не легко.
Краще закажіть в Китаї. 2..3 тижня ( :) ) і дісплей у вас. Ще й зекономите трохи

OlegD

Админ
Команда форуму
Привіт, чи можна десь отримати запрограмований процесор для F3?
Ой... Я не знаю.
Зважаючи на те, що автор - росіянин... то гадаю, що то не так просто.
Раніше начебто Ozzy (Сергій Озимок) займався поставкою прошивок.... Але зараз...
Принаймі я не знаю.
@Cara А ти що скажеш ? Не в курсі ?

Yurik23

Новичок
Зараз вже ніде не достанете.Хіба що у деяких майстрів залишились,хто з запасом брав.

OlegD

Админ
Команда форуму
Чесно кажучи, сам би один , хочаб, придбав... А то , якось, хотів зібрати F3 було.., але дещо позаважало... , нажаль.
Так що, якщо вдруг знайдете - дайте знати.

Угорі