Покупка неодимовых магнитов на Алиэкспресс. Печальная история.

OlegD

Админ
Команда форуму
Та там , навіть, ще й продовження є... цікаве..
Я намагався там залишити відповідний відгук з посиланням на це відео...
Завжди не давало і не дає..., пише що якась там трабла із сервером, мовляв почекайте 10 хвилин і спробуйте ще...
Але потім заходжу в управління відгуками і бачу, що замість мого негативного відгуку у цього продавця від мого імені стоїять 5 зірочок та написано, що все гаразд, що посилка надійшла вчасно ... Зараз скрін зроблю..... Я в шоці...

Вкладення

• Ali-9.jpg
    Ali-9.jpg
    210 Кб · Перегляди: 3

OlegD

Админ
Команда форуму
Ну, то закажіть. Там ( я так зрозумів ) є велика різниця куди саме в Україну Ви будете замовляти досталення.
Якщо у райони, де відбуваються бойові дії, або небезпечно, то вони туди не доставляють. Наприклад, у Харків поставок немає.
А ось на Кировоградщину - будь ласка.
P.S. Про Київщину нічого сказати не можу. Пробуйте.

Тарас

Участник
Ну, то закажіть. Там ( я так зрозумів ) є велика різниця куди саме в Україну Ви будете замовляти досталення.
Якщо у райони, де відбуваються бойові дії, або небезпечно, то вони туди не доставляють. Наприклад, у Харків поставок немає.
А ось на Кировоградщину - будь ласка.
P.S. Про Київщину нічого сказати не можу. Пробуйте.
А можливо Ваш знайомий працює зараз,що компоненти реалізовував?

Gorbachov

Активный
То мабуть в кожного є негативний досвід покупок на Аліку. Цей продавець взагалі розраховує що ціна невелика і покупець не буде відкривати спор. Якби було відео з розпаковкою, йому можна було б добряче попити крови. А за те, що він відредагував відгук, можна звернутись в адміністрацію Аліка.

Угорі