Плата Квазар Ф-3

Куплю сабж, бо в самого немає достатньої кваліфікації, щоб розвести плату. Буду також радий, якщо хтось поділиться інформацією де наразі можна придбати плату і камінь(з прошивкою або завантажувачем). Дякую заздалегідь.

OlegD

Админ
Команда форуму
Спитайте у @Cara . Може у нього щось є. Але , на скільки я в курсі, то зараз з процесорами дуже велика проблема. Хоча більш не с процами, а з прошивкою, бо вона є російською розробкою від Андрея Фёдорова ( м. Пітербург ).
Так що я не дуже собі уявляю як взагалі зараз можна буде виробляти такі прибори у нас в Україні. Мабуть що ніяк.
Якщо дійсно бажаєте мати Ф3, то може було б зручніше і правильніше подумати, щоби придбати вже зібраний блок ?
Спитайте , коротше, у @Cara . Бо я знаю, що в нього був зібраний блок, або може й проци є прошиті ? Спитайте..

Є якась альтернатива даного прибора в цьому сегменті з прошивкою у вільному доступі і тд.? Серед аналогових приборів напевно безліч, а ось серед цифрових я не зустрічав жодного.

OlegD

Админ
Команда форуму
Є якась альтернатива даного прибора в цьому сегменті з прошивкою у вільному доступі і тд.? Серед аналогових приборів напевно безліч, а ось серед цифрових я не зустрічав жодного.
Є. Квазар-АРМ ( Quazar-ARM ). Це пепередній варіант того самого пристрою. Дуже гарна і проста для самостійного виготовлення річ.
Тож рекомендую. Будуть питання - звертайтесь.

Угорі