Какие реально классные штанги для самодельных МД мы знаем?

Дуже цікаво...
Виглядає супер!
Питання є до Вас, @Сергій 78
Коліна в неї на цангах кріпляться? Яка довжина кожного з колін ? І з чого зорблене останнє коліно, те до котрого прикріплюється датчик ?
Нижнє коліно фабричне Вебтронік, поліамід із наповненням скловолокно. Верхня і середня частина алюмінієві трубки. Довжина у складеному вигляді 60 см, у розкладеному - 132 - 134 см..
Фіксація пружинними кнопковими фіксаторами, в якості цангових зажимів - герметичні вводи для кабелів..

Тарас

Участник
Нижнє коліно фабричне Вебтронік, поліамід із наповненням скловолокно. Верхня і середня частина алюмінієві трубки. Довжина у складеному вигляді 60 см, у розкладеному - 132 - 134 см..
Фіксація пружинними кнопковими фіксаторами, в якості цангових зажимів - герметичні вводи для кабелів..
Доброго.На мій погляд все гут окрім зажимів для кабелів.

Набагато краще, ніж зажими від швабри))! Люфти мінімальні, тому і зажими не потрібно сильно затягувати..

OlegD

Админ
Команда форуму
Звісно, що найкраще рішення було б - взагалі то використовувати спеціалізовані цанги, але я вважаю, що автор проявив деякий винахід та запропонував дещо, що значно краще аніж деякі саморобні цанги, котрі не витримують ніякої критики вже після першого місяця копу з такими штангами. Тобто, звісно, що можна зробити і гарніше за зроблене..., але...

P.S> Хоча, погоджусь - потрібно іспит скалсти... Так судити, сидячі на форумі... :) Не дуже то... У руках би потримати :) , поексплуатувати...

OlegD

Админ
Команда форуму
@Тарас , на мій особистий погляд справа зовсім не в тім, як вони там виглядяють ( як на мене то це другорядне питання ).
Для мене головне - щоби вони "ходили" гарно і надійно. І щоби, коли я приїзджу на місце копу , щоби не доводилось стояти и крутити ту цангу по 10 хвилин, намагаючись хоч якось закріпити коліна. Ще гірше , коли коліна бовтаються...

Тарас

Участник
@Тарас , на мій особистий погляд справа зовсім не в тім, як вони там виглядяють ( як на мене то це другорядне питання ).
Для мене головне - щоби вони "ходили" гарно і надійно. І щоби, коли я приїзджу на місце копу , щоби не доводилось стояти и крутити ту цангу по 10 хвилин, намагаючись хоч якось закріпити коліна. Ще гірше , коли коліна бовтаються...
Мені б було стидновато з такими зажимами вийти на коп .На мій погляд повинні бути спеціалізовані цанги. :)

OlegD

Админ
Команда форуму
Мені б було стидновато з такими зажимами вийти на коп .На мій погляд повинні бути спеціалізовані цанги. :)
Ну то кому як. :) Мені - ні, наприклад. Я не дуже то звертаю увагу на думку людей. Мені все одно, що вони думають про мене.
Про цанги - тим більш. :) Проте не всеодно як ті цанги себе поводять по відношенню до мене :), тобто у "бою"

А
Використані матеріали, які використовуються в промисловості.. фірмові цангові зажими в Гаррет і Фішер теж не дуже естетично виглядають.
Надруковані на 3Д принтері мають гарний вигляд, але не надійні.

Тарас

Участник
А

Використані матеріали, які використовуються в промисловості.. фірмові цангові зажими в Гаррет і Фішер теж не дуже естетично виглядають.
Надруковані на 3Д принтері мають гарний вигляд, але не надійні.
Доброго.Ви з нею на коп виходили?Думаю що ні.Бо відразу б побачили недоліки,і виправили б іх. :)

Угорі