Фортуна S Супер мала чутливість.В чому причина?

OlegD

Админ
Команда форуму
Зрозуміло.
Але я б, все ж таки, мубуть комусь віддав із спеців, щоби подивились з осцилографом.
Так вам буде дуже важко відрегулювати.
Ну, це моя така думка.

OlegD

Админ
Команда форуму
Відразу скажу, що я не зможу тим займатись зараз, бо роботи вище даху.

Тарас

Участник
Зрозуміло.
Але я б, все ж таки, мубуть комусь віддав із спеців, щоби подивились з осцилографом.
Так вам буде дуже важко відрегулювати.
Ну, це моя така думка.
Доброго.Прилад їде до Павлова.Обіцяв полагодити.Я радий.

Тарас

Участник
Доброго!Вже є хороші результати.: Цитата майстра..
Добрий вечір, цілий день витратив не дарма. Фортуна вже працює, глибина тепер в нормі. Розібрав майже всю плату, що не знімав те все пропаяв та порівняв. Замінив тільки мікросхему СD4053 (міняв, бо вона дешева і щоб не було питань до неї, думаю та що була, працювала би теж). Всі останні мікросхеми поставив назад, все працює як має бути. Можлова я би уже зібрав блок повністю, поставив би кріплення до штанги, та приклаїв наклейку (потрібна наклейка).

Тарас

Участник
Просто -це мій другий прилад який я спаяв.Хоч паяти навчився. :) .Більш -меньш.
Зрозумів ,що потрібно не поспішати,а ретельно ,скорпульозно все перевіряти і виставляти деталі належно рівненько і по можливості по номіналу.:rolleyes:.
В кінці речення трошки гумору.

Останнє редагування:

Тарас

Участник
Якщо розпіновка однакова з ф3 то порівнювати буде простіше.Міняй тільки блоки.

Розпіновка з Ф3 співпадає, тільки до Фортуни ще потрібні додаткові аккумулятори. У Ф3 вони в блоці установлені.

Тарас

Участник
Розпіновка з Ф3 співпадає, тільки до Фортуни ще потрібні додаткові аккумулятори. У Ф3 вони в блоці установлені.
Так.Посилочка доїхала.Вже налаштував фортуну на квазаровську катушку. Накачка току аж 250мв.Снайперка сподобалась.Не чекав такої глибини.Хоча надіявся.Так і сталося.Супер.Дякую.

Як вам колір заливки? 250 ма. трішки забагато буде, краще 150 ма максимум.

Останнє редагування:

OlegD

Админ
Команда форуму
Не робіть такий рівень струму. Це зайве... Реально...
100...120.., ну 150. Та й то на простих грунтах.
На складних краще - 60...80.

Угорі