Вопрос к сообществу.

OlegD

Админ
Команда форуму
Привет всем, камрады и иже с ними! :)
Вітаю усіх!
Незважаючи на складні обставини хотів би закликати наше суспільство до більшої активності.
Я цілком розумію, що зараз у багатьох за нас, мабуть, не дуже то є час думати взагалі то про наш з вами відпочинок, наше хобі. Але ж людина жива поки мріє. То я вас і закликаю разом мріяти, спілкуватися, ділитися якимись подіями, цікавостями. А може у когось з вас будуть якісь пропозиції щодо роботи форума в часи війни.
Можливо ми могли б з вами разом розпочати якийсь навчальний проєкт тощо. Можливо зі створенням відео уроків, коментарів, тощо.
А ще дуже хотілося б дізнатися хто і як зараз у ці складні часи себе почуває, хто де знаходится ( якщо це можливо з вашого боку ). Чим займаєтесь? Можливо хтось, взагалі, мав таку нагоду вийти в поля чи ліси ( не обов'язково в Україні) з прибором у руках.
Тобто, друзі, давайте не губитися. А карще находити і в ці складні для нашої країни часи якісь спільні теми, проєкти, мрії, тощо.
Дякую кожному з вас за підтримку словом чи ділом!
Все буде Україна !
Слава Україні !

Gorbachov

Активный
Та які тут можуть бути справи. Я, припустимо, в Тер. Обороні. Несу варту. Попутно "волонтерю"... Про вихід в ліс чи поле навіть мови немає. В нас це прирівнюється до диверсії і може дуже погано закінчитись. Одним словом війна. Дуже хочеться вірити що вона швидко закінчиться, але це мало ймовірно поки карлик у кремлі дихає. Нажаль...

OlegD

Админ
Команда форуму
Також волонтерю і несу варту, але трошкі в іншому напрямку. Але також для перемоги над кацапією.
Дуже приємно бачити однодумців, побратимів. Дуже приємно спостерігати, як згуртувалася карїна.
Але все одно, хто має з нас час деякий може так чи інакше буде намагатися бути активним у нас на ресурсі? Це більш пропозиція, аніж запитання.
@Gorbachov Борони Вас , Боже !
Успіхів!

Угорі