Цікава історія.

Тарас

Участник
Доброго.Вирішив розповісти маленьку історію що сталася зі мною років 10 приблизно назад.Діло було в лісі Житомирської обл.В мене тоді був прилад здається пірат чи щось подібне.Пасли ми корів з одним дядьком і коли присіли пообідать,до нас підійшов один чоловік і побачивши мій металлодетектор ,повідав таку історію свойого дитинства.Випасаючи корови дітлахами,вони вирішили викопать криничку в лузі.І викопали невеликий глечик з маленькими монетами.Ці монети були білими і схожими наукраїнські сучасні дві чи одну копійки.І також сказав, що вони їх порозкидали граючись по тій місцевості.Закінчуючи розповідь знайомий чоловік пошуткував сказавши, щоб я віддячив йому на банківський рахунок коли знайду ті монети.Так історія цікава і залишивши корови на дядька Толіка.Я майже побіг на вказану місцину.
Так, там були видні рельєфні заглибини місця хаток.То хутір якийсь.Ходив я ходив але окрім патронів і різних непотрібних речей нічого монетного не знайшов.Що ж,винен прилад.Купую я ,здається єльдо від бомбера.однотональний.І знову на те місце.Вихожував та монет не знайдено.Що ж не так?Купую квазар арм.Після довгих пошуків трапилась мені срібна монеточка тисяча вісімсот якогось року народження,що правда то рідка але не крепко.Та вона мала вади розслоїння срібла.Значить ходив я далі і нічого не знайшовши закинув це місце в довгий ящик.Потім якось знову я туди завітав і мене осяяло .Придивившись гарненько до тих фундаментних ям зрозумів що то були вже шурфлені заглибини.Припустив що десь в девяностих чи пізніще там попрацювали якісь камради.На хуторі біло десь коло пяти хаток.Я крі тої монетки 10 ти чи 15 копійок підняв там поліцейський свисток ,декілька мідних монет та ще одну срібну монету 20 копійок царизм.Ось такий випадок .Та щоб не ця історія розказана тим чоловіком я б можливо іще ходив би з піратом.Мабуть.Хоча це малоймовірно,бо поштовх до розвитку стався.
Загалом моїм першим приладом був кощей першого покоління.Потім пірат,ельдо,баунті хунтер 2000,термінатор,ака сорекс,довго був квазар арм.потім фортуна м2,далі фортуна ес,фортуна ель,і зараз квазар ф3.а ні,іще є зараз куплений пірат для металокопу аіст якого переробив на Clone PI AVR/Клон пиавр змінивши начинку,тобіш використав корпус).Всім добра.

Останнє редагування:
Угорі